Projecten

Benieuwd naar projecten waar Win_It aan heeft gewerkt?

Projecten

Benieuwd naar projecten waar Win_It aan heeft gewerkt?

Gewoon goed geregeld

Wanneer we software ontwikkeld hebben worden medewerkers die er mee werken ontzorgd. Dat is wat we vaak terugkrijgen van de klant.

Ze voelen zich vaak prettiger en het werk dat ze moeten doen vinden ze leuker. Er blijft nu namelijk tijd over om de focus op  andere dingen te leggen. We denken zelfs dat sommige mensen ook wel vrolijk worden van de software. Daar gaan we voor!

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/archief-768x768.jpg

GMS LiveTrace

Document tracking

GMS is een grote speler in het digitaliseren van archieven met ruim 950 klanten in heel Europa. Om een doorvoer van meer dan 100.000 scans per dag met onder andere ISO 27001 certificering (informatiebeveiliging) te kunnen realiseren heeft GMS digitaliseringsapparatuur en software in-house ontwikkeld.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/roc-1-768x768.jpg

Praktijk simulaties

Voor leerlingen op het ROC

In opdracht van de Stichting Praktijkleren is software ontwikkeld om praktijksituaties te simuleren in een leeromgeving. Het systeem bestaat uit een server back-end waarin de leerscenario’s gemaakt worden door onderwijskundigen en waarin de simulatiesessies voor de leerlingen actief zijn. Het client gedeelte is opgezet als een single-page HTML 5 applicatie. De client applicatie is gemaakt met JavaScript / ExtJS en draait in een webbrowser.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/lavovisionafb-768x768.jpg

LavoVision

Aansturing industriële wasstraat

Voor een wasserij in België heeft Win_It software ontwikkeld om de aansturing van een bestaande wasstraat te moderniseren.  De upgrade bestaat enerzijds uit het vervangen van de regelingen zoals PLC’s, motion controllers en sensoren door een derde partij en anderzijds de nieuw ontwikkelde software: LavoVision.  Het resultaat is dat het wasproces efficiënter verloopt en er minder storingen optreden.  De wasprogramma’s zijn eenvoudig samen te stellen.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/CompactMOM-768x768.jpg

CompactMOM

Inmeten kozijnen

Kegro deuren is een van de grootste producenten van deuren en ramen voor nieuwbouw en renovatie. Om de deuren kant en klaar op te leveren heeft Kegro een eigen inmeetsysteem ontwikkeld

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/CompactMOMafb-768x768.jpg

MontageWeb

MontageWeb voor Kegro deuren

MontageWeb is door Win_It ontwikkeld voor Kegro deuren om het montageproces van deuren op locatie te ondersteunen. De planners van Kegro maken ritten aan in het ERP systeem (DoorIS) en kennen de ritten toe aan een medewerker. Deze medewerker logt met zijn tablet in op MontageWeb en ziet het ritten overzicht.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/materialtestsafb-768x768.jpg

Material tests

Yarn Tensile

Yarn Tensile is door Win_It ontwikkeld voor Bonar Yarns om garen te testen op treksterkte. De applicatie wordt ingezet in het kwaliteitslab en ondersteund de medewerkers in het gestuctureerd en routinematig uitvoeren van materiaal testen.

Zij gingen je voor

Wij hebben onder andere voor deze bedrijven gewerkt.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/04/bedrijven.png