Diensten

Wij staan graag voor je klaar met de diensten die wij aanbieden.

Maatwerk software laten ontwikkelen - WinIt

Maatwerk software

Alles zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant. Poespas, daar houden wij niet van en is volgens ons ook niet nodig. Met maatwerk software verwerken wij namelijk alleen de functionaliteiten die jij nodig hebt. Zo zorgen wij voor software die goed, onderhoudbaar en functioneel is.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/klein3-1.jpg

Procesautomatisering

Handmatig hoeft er tegenwoordig bijna niets meer gedaan te worden, dus waarom dan niet automatiseren? Om je bedrijf efficiënter te laten werken en minder tijd te verspillen helpt maatwerk software enorm. Als het eenvoudiger kan, doe het dan.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/klein1.jpg

Projectbegeleiding

Processen efficiënter maken, dat is wat wij graag doen. Dat kan ook onder projectbegeleiding vanuit onze jarenlange ervaring. Heb jij een ICT-project waar je tijd te kort komt of de expertise niet voor hebt? Dan kunnen wij jou helpen de gewenste output van het project te realiseren.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/klein4.jpg

Detachering

Je bent bezig met een project en er is te weinig mankracht aanwezig om het project tot een goed einde te laten lopen. Op dat moment kunnen wij jou prima helpen met onze expertise. Je kunt ons inhuren voor een korte of langere periode.

Zij gingen je voor

Wij hebben onder andere voor deze bedrijven gewerkt.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/04/bedrijven.png