LavoVision

Aansturing industriële wasstraat

Aansturing industriële wasstraat

Voor een wasserij in België heeft Win_It software ontwikkeld om de aansturing van een bestaande wasstraat te moderniseren.

De upgrade bestaat enerzijds uit het vervangen van de hardware regelingen zoals PLC’s, motion controllers en sensoren door een derde partij en anderzijds de nieuw ontwikkelde software: LavoVision.  Het resultaat is dat het wasproces efficiënter verloopt en er minder storingen optreden.  De wasprogramma’s zijn eenvoudig samen te stellen.

LavoVision

Monitor
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/LavoVision.jpg

Wasprogramma’s worden in de software gedefinieerd. Op basis van identificatiedata in de was-aanvoer wordt het juiste programma geselecteerd. De software voert het programma uit door de regeling van de wasstraat te voorzien van de juiste procesdata en door de sensoren uit te lezen.

Het was proces wordt gevisualiseerd op een industriële pc met touchscreen bij de machine. In deze weergave wordt in real-time de huidige vulling en de actuele status van de wasstraat weergegeven.

Het programma is geschreven in C# \ XAML en implementeert een  CANOpen interface naar de regeling.

LavoVision

Diverse dialogen
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/LavoVision1.png

Procesautomatisering

Alles eenvoudiger maken is ons doel

Handmatig hoeft er tegenwoordig bijna niets meer gedaan te worden, dus waarom dan niet automatiseren? Om je bedrijf efficiënter te laten werken en minder tijd te verspillen helpt geautomatiseerde software enorm. Als het eenvoudiger kan, doe het dan.

Zo simpel kan het zijn

Programmeren, dat is wat wij het liefste doen. Eenvoudig, onderhoudbaar en doeltreffend. Maatwerk software, waarbij we ons richten op het resultaat en de oplossing.
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_002.jpg

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem gewoon even contact op.

Wij hebben geen klantenservice of zoiets dergelijks. Als je ons wilt spreken, dan bel je ons gewoon.

Neem dus gerust contact met ons op.