Maatwerk software

De software die naadloos op jouw organisatie aansluit.

Eenvoud zorgt voor meer

Software op maat gemaakt.

Bij het op maat laten maken van een software gaat het om de functionaliteiten die jij nodig hebt. Er wordt software gemaakt die goed, onderhoudbaar en functioneel is. Overbodige elementen toevoegen, dat kennen wij niet. We ontwikkelen alleen hetgeen je écht verder helpt.

Werkzaamheden

Met onze pragmatische projectaanpak realiseren wij een software op maat.

WinIt is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van software van hoge kwaliteit. Vanaf de oprichting in 1999 hebben drie ervaren software engineers hun kennis en ervaring gebundeld om deze effectief in te kunnen zetten voor onze klanten.

Onze specialisatie zijn programma’s geschreven op het Microsoft .NET platform, van de eerste versie tot de laatste stand van de techniek. Keywords in deze zijn C#, WPF, ASP.NET, XML, XSLT, SQL Server, HTML, JavaScript en nog veel meer.

Ook de kennis van legacy technieken als ActiveX, COM, OLE, MFC  is aanwezig door de jarenlange ervaring.

Werkwijze

Wij gaan met je rond de tafel zitten om te kijken wat het beste bij jou past. Wat heb jij nodig en wat is het doel? Wij zorgen ervoor dat er software wordt ontwikkeld die voor jou passend, onderhoudbaar en functioneel is.

Met het op maat laten maken van software, zorg je ervoor dat alleen de nodige functionaliteiten worden verwerkt. Regelmatig vinden er tussentijdse evaluaties plaats om te voorkomen dat de software van jouw wensen afwijkt.

Wij kunnen jouw opdracht uitvoeren op basis van een volledig uitgewerkte functionele en technische specificatie, maar onze kracht ligt in het realiseren van jouw project door middel van een grote interactie tussen de programmeur en de opdrachtgever.

Ons team

We zijn liever kort en krachtig dan dat we iemand op het verkeerde spoor zetten.
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_003.jpg

Neem contact op

Wij hebben geen servicepunt of zoiets dergelijks. Als je ons wilt spreken, dan bel je ons gewoon.

Neem dus gerust contact met ons op.