Wie zijn wij

“Voordat we het wisten hadden we een bedrijf.”

In 1999 zijn wij, Bert, Peter en Perry begonnen met Win_It. We hadden onze eerste freelance klus al binnen voordat we echt een bedrijf waren. We wilden leuke projecten draaien, maar toen hadden we ineens een bedrijf.

Het kantoor van Win_It is gevestigd in hartje Grave. In dit monumentale pand vind je ons kantoor, waar wij klanten ontvangen en helemaal opgaan in ons werk. We programmeren, gewoon, omdat we weten dat we er goed in zijn.

We waren op zoek naar een baan die bij ons paste. Iets wat we écht leuk vonden om te doen. Ons eigen werk organiseren was ons doel en dat doen we nog tot op de dag van vandaag. We werken nog steeds met z’n drieën en hoeven elkaar niet aan te sturen. Op deze manier kunnen we steeds weer verschillende dingen doen.

Wij zijn echte programmeurs. We drinken veel koffie, praten soms een hele dag niet met elkaar, maar vinden onderlinge gezelligheid met elkaar ook erg belangrijk. Kortom, een onderneming die nuchter is en recht door zee.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_003.jpg

Perry

Perry is de doener van het team. Hij is erg praktisch ingesteld waardoor hij soms wat kort door de bocht kan zijn, maar desondanks werkt hij altijd doelgericht. Daarnaast is hij degene die zorgt dat de wensen van de klant worden nageleefd.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_002.jpg

Bert

Bert is iemand die heel snel leert en dingen snel eigen weet te maken. Hij weet altijd goed wat de klant wil. Dit gaat goed samen met zijn perfectionisme. Fouten worden niet snel gemaakt, hij is het pietje-precies van de groep.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_001.jpg

Peter

Peter maak je niet zomaar gek, hij is namelijk de meest relaxte van de groep. Als het af is, is het af. Peter is, van de drie, het meest analytisch ingesteld. Voordat hij aan een project begint wil hij nog wel eens het een en ander op papier zetten.