Onze talen

Bekijk hier een greep uit de programmeertalen en technologieën die wij gebruiken bij het ontwikkelen van onze software.

Projecten

Bekijk hier een greep uit de leuke projecten die we met z'n drieën gedraaid hebben.

Vloeiend in alle talen

Wij zijn vloeiend in veel verschillende programmeertalen en ontwikkelomgevingen. Zo kunnen wij ieder facet van een project succesvol uitvoeren.

De meeste opdrachten vereisen namelijk kennis en ervaring van meerdere programmeertalen. WinIt heeft deze kennis in huis, waardoor wij snel en eenvoudig kunnen schakelen en jouw project succesvol en naar behoren kunnen afronden.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/C-768x768.png

C# - C Sharp

Bekijk onze C#-mogelijkheden

C# (C-sharp) is de belangrijkste taal voor het .NET platform. Vanaf de introductie in 2000 is de taal geëvalueerd van een redelijk alternatief voor Java tot de rijke en innovatieve taal van nu. C# is de voorkeurtaal bij Win_it. We gebruiken de nieuwste features van de taal en we hebben meer dan 15 jaar ervaring met uiteenlopende toepassingen van webapplicaties tot machinebesturingen.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/visualstudio-768x768.jpg

Visual Studio

Bekijk onze Visual Studio-mogelijkheden

Visual Studio is de IDE die onze voorkeur heeft om software te ontwikkelen. De functionaliteit op het gebied van unit testing, refactoring en code analysis helpen enorm om een hoge productiviteit en kwaliteit te realiseren. Onze werkmethode is gebaseerd op Agile Software Development waarbij de nadruk ligt op frequent leveren van software die waarde toevoegt aan het product en functionaliteit waar de klant om vraagt. We gebruiken producten van Atlassian om het werk te organiseren. Jira is ons ticketsysteem en GIT/Bitbucket ons versiebeheersysteem. Deze systemen zijn voor de klanten beschikbaar om hun projecten te volgen, tickets aan te maken, etc.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/SQL-768x768.png

SQL Server

Bekijk onze SQL Server-mogelijkheden

De Microsoft SQL Server wordt gebruikt voor gegevensbeheer. Het is een relationeel databasemanagement totaalpakket. Het wordt vooral toegepast voor e-commerce en business intelligence.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/Webapplicaties-768x768.png

Web Applicaties

Bekijk onze Web Applicaties-mogelijkheden

Projecten zoals LiveTrace, MontageWeb en AdviCalls hebben gemeen dat het webapplicaties zijn waarbij het user interface in een browser draait en dat deze applicaties communiceren met een server back-end.  De libraries die we gebruiken om deze applicaties te maken zijn onder andere JQuery, Angular, ASP.NET, SignalR.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/SysteemIntegratie-768x768.png

Systeem Integratie

Bekijk onze Systeem Integratie-mogelijkheden

We hebben ervaring met de ontwikkeling van software die verschillende subsystemen van een geautomatiseerde materiaaltest installatie laat samenwerken. Zo’n subsysteem kan een robot zijn die een product selecteert om te testen, een vision systeem om een product te herkennen of het aansturen van een materiaaltestmachine.  Hiervoor gebruiken we bij voorkeur een API die voor een apparaat beschikbaar is maar we kunnen ook overweg met de meest gangbare industriële protocollen zoals CANOpen, DeviceNET, RS485, I2C of bedrijfseigen op digitale IO gebaseerde protocollen.

Zij gingen je voor

Wij hebben voor deze bedrijven gewerkt.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/04/bedrijven.png