GMS LiveTrace

Document tracking

GMS document tracking

Digitaliseren van archieven

GMS is een grote speler in het digitaliseren van archieven met ruim 950 klanten in heel Europa. Om een doorvoer van meer dan 100.000 scans per dag met onder andere ISO 27001 certificering (informatiebeveiliging) te kunnen realiseren heeft GMS digitaliseringsapparatuur en software in-house ontwikkeld. De software bestaat onder andere uit een op maat gemaakt ERP systeem en software om scanapparatuur aan te sturen.

Win_It heeft in opdracht van GMS LiveTrace ontwikkeld om het digitaliseringproces van een archief te kunnen volgen. Het systeem wordt door klanten gebruikt voor track & trace doelen en door GMS om projecten en bijbehorende processtappen bij te houden. Het gaat veelal om grote archieven die stapsgewijs aangeboden worden om te digitaliseren. De hiërarchische structuur van een archief wordt in LiveTrace gedefinieerd. In een proces-template worden statustoestanden en statusovergangen van het digitaliseringsproces vastgelegd. Deze aanpak zorgt ervoor dat er een passend bedrijfsproces vastligt bij een project en dat de stappen door GMS geregistreerd kunnen worden en gevisualiseerd voor de klant.

LiveTrace is een webapplicatie gemaakt met  ASP.NET en C#.  Het server back-end heeft een REST API en gebruikt WCF services om met een onderliggende SQL server database te communiceren.  Aan de client kant wordt er gebruikt gemaakt van AngularJS om het MVVM patroon met databinding te implementeren.

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/GMS1.jpg
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/GMS2.jpg
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/GMS3.jpg
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/GMS4.jpg

Zo simpel kan het zijn

Programmeren, dat is wat wij het liefste doen. Eenvoudig, onderhoudbaar en doeltreffend. Maatwerk software, waarbij we ons richten op het resultaat en de oplossing.
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_002.jpg

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem gewoon even contact op.

Wij hebben geen klantenservice of zoiets dergelijks. Als je ons wilt spreken, dan bel je ons gewoon.

Neem dus gerust contact met ons op.