Detachering

Heb je nét wat extra mankracht nodig? Wij helpen je graag.

Detachering

Heb je nét wat extra mankracht nodig? Wij helpen je graag.

Wij leveren je extra mankracht

Komt er een groot project aan of heb je al een project lopen? Dan helpen wij je graag wanneer er te weinig mankracht is om het project tot een vlot einde te laten lopen.

Je kunt onze expertise inhuren voor een korte of langere tijd. Het voordeel van detachering is dat je ons externe inhuurt en wij helpen je de klus te klaren. Geen arbeidscontracten of salarisadministratie. Het is een flexibele manier om een dienst te verlenen.

Werkzaamheden

Mis je net dat stukje expertise? Dan kunnen je daar uitstekend mee helpen.

Op het gebied van detachering bieden wij een breed aanbod van diensten aan. De duur van het project maakt namelijk niks uit. Heb je ons nodig om bij te springen voor extra kennis en duurt dit ongeveer een maand? Dan is dat geen enkel probleem. Of heb je ons nodig voor een groot project dat wellicht wel een jaar duurt? Dan geldt hier hetzelfde voor, alles is mogelijk!

Wanneer je ons inhuurt bespreken we van tevoren wat het probleem is en wat er moet gebeuren. Op deze manier weten wij wie dit project gaat voortzetten en wordt er gezamenlijk een planning gemaakt. Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel, voor zowel onze organisatie zelf, als de organisaties waarmee wij in zee gaan.

Ons team

Koffie is er bij ons genoeg. Want als echte programmeurs, drinken wij de hele dag door koffie.
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_003.jpg

Neem contact op

Wij hebben geen servicepunt of zoiets dergelijks. Als je ons wilt spreken, dan bel je ons gewoon.

Neem dus gerust contact met ons op.