SQL Server Programmeur

Alles zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant.

Bij het op maat laten maken van een software gaat het om de functionaliteiten die jij nodig hebt. Er wordt een software gemaakt die goed, onderhoudbaar en functioneel is. Overbodige elementen toevoegen, dat kennen wij niet. We ontwikkelen alleen hetgeen je écht verder helpt.

Wat doet een SQL Server programmeur?

Een SQL Server programmeur gebruikt de Microsoft SQL Server voor gegevensbeheer. Het is een relationeel databasemanagement totaalpakket. Het wordt vooral toegepast voor e-commerce en business intelligence.

SQL staat voor Structured Query Language. Een SQL Server slaat de data in tabellen op in plaats van in een lange lijst. Hierdoor is het systeem erg snel en kunnen toepassingen snel ontwikkeld en ingezet worden. Een SQL Server programmeur gebruikt SQL om een systeem te ontwikkelen waarmee een gebruiker zoekopdrachten en mutatieopdrachten kan geven aan een database.

Wat kunnen wij met de SQL Server realiseren?

Een SQL Server is gebouwd op SQL. Dit is een programmeertaal die veel gebruikt wordt in het beheren van databases. Zo kan een SQL Server programmeur werken op de volgende gebieden:

  • Datamanagement
  • Analyse
  • Business Intelligence

Wat kan WinIt voor jou betekenen met de SQL Server?

WinIt heeft veel ervaring met werken met een SQL Server. Hieronder vind je een greep uit onze projecten, die gerealiseerd zijn met dit platform. Wil je weten wat WinIt voor jouw project kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

DoorIs: Deuren-Informatie-Systeem: Voor de ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen bij Kegro heeft WinIt een informatiesysteem op maat gebouwd: DoorIs. DoorIs is een client-server applicatie bestaande uit diverse onderdelen. Bovenstaande productconfigurator is gemaakt in C#. Enkele onderdelen van het systeem zijn bij de start in Visual Basic 6 gemaakt, echter zijn nieuwe toevoegingen altijd op het .NET Framework geschreven. Alle applicaties maken gebruik van een SQL Server database en de SQL Server Reporting Service (SSRS). Klik hier voor meer informatie.

Storingsapplicatie Rijkswaterstaat: WinIt heeft op specificaties van de EWD een webapplicatie gemaakt waarmee de medewerkers van de EWD o.a. relatiebeheer ter beschikking hebben. Met deze functie worden alle externe bedrijven, contactpersonen van die bedrijven, besprekingsverslagen etc. bijgehouden. Een andere functie van dit informatiesysteem is het plannen en bewaken van uitvoeringsprojecten. De gegevens worden bijgehouden in een SQL-Server database. De applicatie zelf heeft een multi-tier structuur waarbij de userinterface een willekeurige webbrowser op een willekeurig platform kan zijn. Gebruikers van dit systeem worden op een veilige manier geïdentificeerd en geautoriseerd waarbij bepaalde functionaliteit voor bepaalde gebruikers beschikbaar is. De applicatie is geschreven voor het Microsoft .NET platform in de programmeertaal C#. Klik hier voor meer informatie.

Ons team

We zijn liever kort en krachtig dan dat we iemand op het verkeerde spoor zetten.
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_003.jpg

Neem contact op

Wij hebben geen klantenservice of zoiets dergelijks. Als je ons wilt spreken, dan bel je ons gewoon.

Neem dus gerust contact met ons op.