MontageWeb

MontageWeb voor Kegro deuren

MontageWeb

MontageWeb is door Win_It ontwikkeld voor Kegro deuren om het montageproces van deuren op locatie te ondersteunen. De planners van Kegro maken ritten aan in het ERP systeem (DoorIS) en kennen de ritten toe aan een medewerker. De medewerker logt met zijn tablet in op MontageWeb en ziet het rittenoverzicht.

Door het kiezen van een rit wordt een scherm met werkopdrachten getoond. Dit zijn deuren die gemonteerd moeten worden. Als de deuren afgehangen zijn wordt het werk door een uitvoerder geaccordeerd met een handtekening en een status-update op de site. Eventuele opmerkingen en een kwaliteitsbeoordeling van de uitvoerder kan hier ook ingevuld worden. Deze informatie wordt verwerkt tot een PDF document en opgeslagen in het ERP systeem. Een vergelijkbare workflow is beschikbaar voor bewoners. Binnen de applicatie kunnen ook foto’s geüpload worden om de rapportage te ondersteunen.
In het scherm waar de ritten getoond worden kunnen ook details over het project en de daarin voorkomende artikelen bekeken worden.

MontageWeb is gemaakt met ASP.NET MVC 5.0, jQuery , Bootstrap en Reporting Services in VisualStudio 2017.

MontageWeb

https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/montageweb1.jpg
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/montageweb2.jpg
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/montageweb3.jpg
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/montageweb4.jpg
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/05/Montageweb4.jpg

Zo simpel kan het zijn

Programmeren, dat is wat wij het liefste doen. Eenvoudig, onderhoudbaar en doeltreffend. Maatwerk software, waarbij we ons richten op het resultaat en de oplossing.
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_003.jpg

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem gewoon even contact op.

Wij hebben geen klantenservice of zoiets dergelijks. Als je ons wilt spreken, dan bel je ons gewoon.

Neem dus gerust contact met ons op.