XSLT Programmeur

Alles zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant.

Bij het op maat laten maken van een software gaat het om de functionaliteiten die jij nodig hebt. Er wordt een software gemaakt die goed, onderhoudbaar en functioneel is. Overbodige elementen toevoegen, dat kennen wij niet. We ontwikkelen alleen hetgeen je écht verder helpt.

Wat doet een XSLT programmeur?

Een XSLT programmeur gebruikt XSLT (Extensible Stylesheet Language Transformations) om informatie uit een XML-document om te zetten naar een ander formaat. Zo worden XML-documenten vaak omgezet naar XHTML, WML en pdf.

XSLT (ofwel XSL Transform) is onderdeel van de XSL-specificaties. Deze standaard wordt ook vaak gebruikt in combinatie met CSS (Cascading Style sheets), omdat XSLT zelf geen styleerfunctionaliteiten ondersteunt. Echter is programmeren in XSLT, in tegenstelling tot CSS, een stuk complexer en vereist het speciale kennis. Deze kennis heeft WinIt uiteraard in huis.

Wat kunnen wij met XSLT realiseren?

Een XSLT programmeur gebruikt XSLT als een standaard om de informatie uit XML-documenten om te zetten naar documenten van een ander formaat.

  • Omzetten van XML-documenten

Wat kan WinIt voor jou betekenen met XSLT?

WinIt heeft veel ervaring met programmeren in XSLT. Hieronder vind je een greep uit onze projecten, die gerealiseerd zijn in deze taal. Wil je weten wat WinIt voor jouw project kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

HR Performance: Voor een internationaal opererend bedrijf heeft WinIt in opdracht van EmPorter Solution b.v. een uitbreiding op hun bestaande software EmPorter HR Workflow Manager gemaakt. In dit systeem, zodra een formulier van status verandert, wordt de XML door middel van een XSLT-translatie omgezet naar het nieuwe formulierformaat. De applicatie is een ASP.NET 5.0 MVC-applicatie gemaakt in Visual Studio 2013. Klik hier voor meer informatie.

Ons team

We zijn liever kort en krachtig dan dat we iemand op het verkeerde spoor zetten.
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_003.jpg

Neem contact op

Wij hebben geen klantenservice of zoiets dergelijks. Als je ons wilt spreken, dan bel je ons gewoon.

Neem dus gerust contact met ons op.