WPF Programmeur

Alles zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant.

Bij het op maat laten maken van een software gaat het om de functionaliteiten die jij nodig hebt. Er wordt een software gemaakt die goed, onderhoudbaar en functioneel is. Overbodige elementen toevoegen, dat kennen wij niet. We ontwikkelen alleen hetgeen je écht verder helpt.

Wat doet een WPF programmeur?

Een WPF programmeur gebruikt WPF om elementen van Windowsapplicaties te ontwerpen. WPF (Windows Presentation Foundation), is een programmeertaalbibliotheek en grafisch subsysteem dat onderdeel uitmaakt van het .NET Framework versie 3 van Microsoft.

Een WPF programmeur kan door het gebruik van het vectorieel grafisch systeem van WPF een efficiënter ontwerp van besturingselementen bewerkstelligen. Een basiselement van deze programmeertaal is een rendering engine. Hierdoor kunnen elementen zoals de lay-out en knoppen gerealiseerd worden. Daarnaast introduceert WPF ook de programmeertaal XAML. Hiermee kunnen gebruikersinterfaces gebouwd worden.

Wat kunnen wij met WPF realiseren?

WPF is een grafisch systeem waar Windowsapplicaties mee ontwikkeld kunnen worden. Hiermee kunnen de applicaties aangepast worden aan de beoogde schermafmetingen.

  • Afmetingen Windowsapplicaties
  • Grafische gebruikersinterfaces

Wat kan WinIt voor jou betekenen met WPF?

WinIt heeft veel ervaring met WPF. Hieronder vind je een greep uit onze projecten, die gerealiseerd zijn met WPF. Wil je weten wat WinIt als WPF programmeur voor jouw project kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Testinstallatie Toiletten: Voor Kiwa (Keurings Instituut voor Waterleiding Artikelen) hebben we een applicatie geschreven waarmee toiletpotten worden getest ten behoeve van certificering. Tijdens het testproces wordt een toiletpot in een testopstelling gezet en aangesloten op een spoelbak met sensoren. Deze .NET WPF applicatie, geschreven in C#, stuurt een in de PC geplaatste IO kaart aan welke alle kleppen en sensoren besturen. Klik hier voor meer informatie.

Aansturing Trekbank: WinIt is gevraagd door een fabrikant van garen en vliezen om een koppeling te maken tussen hun laboratorium informatiesysteem en een trekbank. Door middel van een wizard gebruikersinterface wordt de operator van de trekbank door het proces geleid om de producten te testen. De software is een Windows Presentation Foundation (WPF) applicatie gemaakt in Visual Studio 2013, geschreven in C#. Klik hier voor meer informatie.

Ons team

We zijn liever kort en krachtig dan dat we iemand op het verkeerde spoor zetten.
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_003.jpg

Neem contact op

Wij hebben geen klantenservice of zoiets dergelijks. Als je ons wilt spreken, dan bel je ons gewoon.

Neem dus gerust contact met ons op.