JavaScript Programmeur

Alles zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant.

Bij het op maat laten maken van een software gaat het om de functionaliteiten die jij nodig hebt. Er wordt een software gemaakt die goed, onderhoudbaar en functioneel is. Overbodige elementen toevoegen, dat kennen wij niet. We ontwikkelen alleen hetgeen je écht verder helpt.

Wat doet een JavaScript programmeur?

Een JavaScript programmeur gebruikt JavaScript als een scripttaal die webpagina’s interactief kan maken en waar webapplicaties mee ontwikkeld kunnen worden. Het script gebruikt HTML om naar de webbrowser overgebracht te worden en hierin uitgevoerd te worden.

JavaScript kan zowel als client-side scripttaal en als server-side scripting gebruikt worden. JavaScript lijkt in syntax op de programmeertaal Java, echter zijn ze niet hetzelfde. Java is een volledige programmeertaal en daarom ook een stuk complexer. Een JavaScript programmeur gebruikt deze scripttaal voornamelijk om websites interactief te maken.

Wat kunnen wij met JavaScript realiseren?

JavaScript zorgt ervoor dat je website interactief kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het weergeven van bepaalde gegevens aan de hand van informatie die de bezoeker invoert, of het bekijken van browsergegevens waardoor de website bepaalde resultaten laat zien.

  • Interactief maken van websites

Wat kan WinIt voor jou betekenen met JavaScript?

WinIt heeft veel ervaring met werken met JavaScript. Hieronder vind je een greep uit onze projecten, die gerealiseerd zijn met deze scripttaal. Wil je weten wat WinIt voor jouw project kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Leerlingsimulaties voor ROC’s: In opdracht van de Stichting Praktijkleren is een bestaande simulatieomgeving omgezet naar een single page applicatie (Gemba) welke in een webbrowser draait. Deze applicatie maakt gebruik van een ASP.NET backend geschreven in C# waarbij meerdere server processen met elkaar communiceren via een Service Bus. Klik hier voor meer informatie.

Ons team

We zijn liever kort en krachtig dan dat we iemand op het verkeerde spoor zetten.
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_003.jpg

Neem contact op

Wij hebben geen klantenservice of zoiets dergelijks. Als je ons wilt spreken, dan bel je ons gewoon.

Neem dus gerust contact met ons op.