HTML Programmeur

Alles zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant.

Bij het op maat laten maken van een software gaat het om de functionaliteiten die jij nodig hebt. Er wordt een software gemaakt die goed, onderhoudbaar en functioneel is. Overbodige elementen toevoegen, dat kennen wij niet. We ontwikkelen alleen hetgeen je écht verder helpt.

Wat doet een HTML programmeur?

Een HTML programmeur gebruikt HTML (HyperText Markup Language) als opmaaktaal voor documenten die op het wereldwijde web komen te staan. Het specificeert dus hoe webpagina’s opgemaakt worden.

HTML is dus een opmaaktaal en geen programmeertaal. Het vertelt in principe alleen hoe pagina’s weergegeven moeten worden in de browser. Een HTML programmeur doet dit door tags te gebruiken die aangeven hoe de informatie die tussen deze tags staat moet weergeven in de browser.

Wat kunnen wij met HTML realiseren?

Aan de hand van tags kan een HTML programmeur aangeven hoe een website weergegeven moet worden. Hierdoor is HTML onmisbaar in het maken van een website.

  • Webpagina’s opmaken
  • Webpagina’s structureren

Wat kan WinIt voor jou betekenen met HTML?

WinIt heeft veel ervaring met werken met HTML. Wil je weten wat WinIt voor jouw project kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Ons team

We zijn liever kort en krachtig dan dat we iemand op het verkeerde spoor zetten.
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_003.jpg

Neem contact op

Wij hebben geen klantenservice of zoiets dergelijks. Als je ons wilt spreken, dan bel je ons gewoon.

Neem dus gerust contact met ons op.