ASP.NET programmeur

Alles zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant.

Bij het op maat laten maken van een software gaat het om de functionaliteiten die jij nodig hebt. Er wordt een software gemaakt die goed, onderhoudbaar en functioneel is. Overbodige elementen toevoegen, dat kennen wij niet. We ontwikkelen alleen hetgeen je écht verder helpt.

Wat doet een ASP.NET programmeur?

Een ASP.NET programmeur kan ASP.NET gebruiken om via een webserver webpagina’s aan te maken met behulp van programmeercode. Zo kunnen dynamische websites gemaakt worden.

ASP.NET is geen programmeertaal, maar een platform waar de talen C# en VB.NET kunnen worden gebruikt om websites en webapplicaties te realiseren. Het wordt dus altijd gebruikt in combinatie met een programmeertaal. Als ASP.NET programmeurs kunnen wij dus met dit platform dynamische websites ontwikkelen. Hier wordt niet gedoeld op websites met animaties, maar websites die veranderen door de gebruikersacties. Zo kunnen deze websites een groot aantal mogelijke resultaten aanmaken.

Wat kunnen wij met ASP.NET realiseren?

ASP.NET is een technologie waarmee interactieve websites gebouwd kunnen worden. Een handgreep uit de verschillende toepassingen zijn:

  • Verwerken van informatie die door de gebruiker in formulieren ingevuld worden
  • Toegang tot online databanken
  • Webshopproducten tonen en verkopen
  • Online discussiefora opzetten en onderhouden
  • E-mail
  • Beheren van cookies
  • Polls en enquêtes

Wat kan WinIt voor jou betekenen met ASP.NET?

WinIt heeft veel ervaring met programmeren in ASP.NET. Hieronder vind je een greep uit onze projecten, die gerealiseerd zijn met dit platform. Wil je weten wat WinIt voor jouw project kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Leerlingsimulaties voor ROC’s: In opdracht van de Stichting Praktijkleren is een bestaande simulatieomgeving omgezet naar een single page applicatie (Gemba) welke in een webbrowser draait. Deze applicatie maakt gebruik van een ASP.NET backend geschreven in C# waarbij meerdere server processen met elkaar communiceren via een Service Bus. Klik hier voor meer informatie.

Aansturing Industriële wasstraat: Voor een wasserij in België heeft WinIt een nieuw programma gemaakt dat de koppeling verzorgt tussen de machineaansturing (PLC) van de wasstraat, de aansturing van de hangbaan waarop de vuile was wordt aangevoerd en beschikbare wasprogramma’s. Het programma heeft een Windows Presentation Foundation (WPF) userinterface, geschreven in XAML en C#, en is met een Open CAN-koppeling met de machine verbonden. Klik hier voor meer informatie.

Ons team

We zijn liever kort en krachtig dan dat we iemand op het verkeerde spoor zetten.
https://winit.nl/wp-content/uploads/2018/03/WIN_IT_003.jpg

Neem contact op

Wij hebben geen klantenservice of zoiets dergelijks. Als je ons wilt spreken, dan bel je ons gewoon.

Neem dus gerust contact met ons op.